Pizzeria Malmö

Är du hungrig och letar efter något snabbt och gott att äta i Malmö finns många alternativ, särskilt om du är ute efter att hitta en pizzeria.

Både kebab, falafel och pizzor bakas här i överflöd var dag. För att göra det enklare för dig som är sugen på just pizza kommer nedan en lista på olika pizzerior som sticker ut från mängden, och som är kända för sina fantastiska pizzor. Hit kan du komma för att endera äta en snabb lunch, men många av ställena erbjuder också lite finare miljöer som passar väl för en romantisk middag ute. Listan är hämtad från Tripadvisor den 1:a september 2021.  

De bästa pizzeriorna i Malmö enligt Tripadvisor

  1. Ostergatan No.25 Restaurang & Pizzeria
  2. 400grader
  3. Spot
  4. Via Napoli
  5. Pizzeria Davidshall
  6. Pizza dal Sud
  7. La Trattoria
  8. Mastio
  9. Armacia Italiensk Restaurang
  10. Ciao

För att komma i kontakt med någon av pizzeriorna och få deras adress eller telfonnummer gör du enklast i att googla deras namn. 

Om Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och är känd för att vara porten ned mot kontinenten. Malmö har en hög andel av svenskar som är födda utomlands, och erbjuder en rik blandning av olika kulturella uttryck. Områdena i staden erbjuder dessutom stora variationer. Från Möllan med sin dagliga och spontana torghandel, till mysiga Limhamn som ligger precis vid havet.